Servicii Curatenie Zalau - Prest Lux

servicii profesionale de curatenie ZalauPrest Lux presteaza servicii de curatenie in Zalau de inalta calitate, tratand fiecare proiect cu profesionalism si promptitudine, aceste caracteristici reprezentand cartea noastra de vizita. Realizam servicii curatenie post constructor la inalte standarde din intregul judet.

Echipa noastra este formata dintr-un personal recrutat in urma aplicarii teste speciale de selectie. Fiecare persoana a fost instruita si verificata in perioada derulata de la angajare si pana in prezent. Astfel va punem la dispozitie o echipa profesionista.

Principalul nostru obiectiv este acela de a asigura lucrari de calitate superioara, efectuate cu profesionalism si seriozitate.Acest obiectiv il indeplinim prin utilizarea unor echipamente moderne, de ultima generatie precum si a detergentiilor si solutiilor aferente recomandate de furnizorul utilajelor.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor servicii de curatenie profesionala in apartamente, case si vile, companii, firme, birouri si spatii de depozitare.

Datorita echipamentelor noastre moderne, asiguram curatenia generala a apartamentului sau casei dumneavostra si igienizarea corespunzatoare a locuintei, un aspect foarte important pentru un mediu sanatos si lipsit de factori alergeni sau surse de microbi. Economisiti timp si bani, Prest Lux reprezentand solutia optima pentru dumneavoastra.

Experienta obtinuta si valorile noastre, dar si instrumentele de lucru ne recomanda in lupta cu rezultatele nedorite din activitatile clientilor nostrii.In acest mod, devenim echipa care poate reda in modul un eficient, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit.

Scopul firmei noastre este acela de a va oferii o curatenie generala care sa dureze o perioada indelungata, realizata in mici detalii, cu echipamente moderne si eficiente si personal calificat. Echipa noastra se va ocupa chiar si de mici detalii, iar locuinta clientului va fi curata in totalitate.

Servicii :

 • Curatenie generala;
 •  Curatenie de intretinere;
 •  Curatenie dupa constructor;
 •  Aprovizionare consumabile;
 •  Curatarea si dezinfectarea bucatariei si a grupurilor sanitare;
 •  Aspirarea intregii suprafete gresie si parchet;
 •  Stergerea prafului de pe mobilier si echipamente electronice;
 •  Spalarea pardoselilor dure cu mopul;
 •  Tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn;
 •  Curatare granit;
 •  Curatare marmura;

In activitatea noastra, folosim doar echipamente performante, de ultima generatie, printre care doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru sau tehnologia de injectare-extractie cu spuna semi-umeda, extrem de eficienta in cazul eliminarii petelor de murdariei de pe tapiterii, marmura sau mochete.

curatenie generala, curatenie birouri, curatenie industriala

Localizare Prest Lux
Galerie Servicii Curatenie Zalau