Servicii Curatenie Tecuci - April Media - Servicii curatenie

servicii curatenie TecuciApril Media se ocupa cu serviciile de curateniepentru case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale etc.  Oferim servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale. Avem deasemenea servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui client!

Un mediu de lucru curat asigura un loc de munca placut si sigur pentru clienii nostri, angajatii si vizitatorii lor. Personalul de curatenie April Media beneficiaza de instructie corespunzatoare pentru a ne asigura ca folosesc produsele de curatenie si procedurile potrivite la standardele de lucru, pentru a fi in siguranta atat ei cat si cei din jurul lor. 


April Media foloseste actuale echipamente si materiale, proiectate ergonomic si care respecta mediul si care sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. 
Condusi de o retea de specialisti, April Media stabileste standarde riguroase de calitate si implementeaza bune sisteme din bransa sa. 

servicii curatenie Tecuci

SERVICII

Servicii de curatenie Tecuci - April Media ofera o gama foarte larga de servicii de curatenie la inalte standarde.  Lista cu serviciile o gasiti mai jos:

  • Servicii de curatenie locuinte(vile si apartamente) 
  • Servicii de curatenie birouri, sedii firme, spatii comerciale, hale de productie.
  • Servicii de curatenie si intretinere scari de bloc 
  • Servicii de curatenie dupa constructori, amenajari. 
  • Servicii de curatenie dupa petreceri, nunti, evenimente, targuri.
  • Servicii de spalare geamuri,vitrine,spatii vitrate.
  • Servicii de curatare covoare, mochete, canapele si alte tapiterii.

servicii curatenie Tecuci

Galerie Servicii Curatenie Tecuci