Servicii Curatenie Targu Secuiesc - SEdit Serv

servicii de curatenie Targu SecuiescSEdit Serv a luat nastere in anul 2004, fiind o firma de curatenie din Targu Secuiesc care ofera solutii complete atat pentru persoane fizice cat si pentru persoanele juridice.

Oferim servicii de curatenie in Targu Secuiesc, Targu Secuiesc, Covasna, Baraolt si Intorsura Buzaului, personalizate in functie de spatiul de curatat. Una dintre valorile companiei noastre este flexibilitatea si din acest motiv programul nostru va fi adaptat in functie de programul/doleantele clientilor.

Asiguram serviciile de curatenie: zilnic, saptamanal, lunar sau ocazional.

Scopul nostru este asigurare unor solutii de curatenie(servicii+consumabile) la o calitate ridicata, corelata cu un pret corect. SEdit Serv va ofera o gama larga de produse profesionale de curatenie cum ar fi: detergenti, consumabile din hartie, accesorii curatenie.

De ce sa alegeti SEdit?

  • Pentru ca noi chiar ne dorim sa lucram cu dumneavoastra!
  • Pentru ca noi vrem sa va castigam increderea!
  • Pentru ca noi suntem pregatiti sa tratam cu atentie doleantele dumneavoastra legate de curatenie, de produsele pe care le oferim, sa va optimizam necesitatile!
  • Pentru ca noi ne dorim ca in final sa fiti multumiti si sa spuneti: “ Mi-au depasit asteptarile!”

Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Experienta dobandita, valorile noastre, instrumentele si echipamentele de lucru din dotare ne recomanda in lupta cu rezultatele nedorite din activitatile beneficiarilor nostri. Devenim echipa potrivita pentru dumneavoastra, care poate reda, in modul un eficient, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit.

Pe langa serviciile oferite, va putem ajuta si cu consumabile pentru curatenie.

SERVICII CURATENIE Targu Secuiesc

  • Curatenie birouri, sedii de firma
  • Curatenie apartamente, vile
  • Curatare mochete, covoare, canapele, fotolii
  • Curatat pardoseli cu masina cu perie cilindrica

Galerie Servicii Curatenie Targu Secuiesc