Servicii Curatenie Targu Lapus - Clean

 Clean Job va ofera toata gama de servicii profesionale de curatenie in Targu Lapus si intreg judetul Maramures, intretinere pentru locuinte, birouri, hale industriale, spatii comerciale, cladiri in constructie, toate acestea numai cu echipamente profesionale si personal calificat, in timp record si la preturi fara concurenta.

Firma noastra de curatenie este una flexibila cu un program non-stop, adaptandu-se la programul dumneavoastra indiferent de zi, saptamana sau perioada anului.Principalele nostre calitati sunt promptitudinea si discretia, prezentandu-va ofertele noastre de pret personalizate in cel mai scurt timp.

Puteti alege societatea noastra pentru ca respectam orice client, fara nicio discriminare si tinem cont de toate solicitarile acestora, oferim sicuranta, promptitudine, comunicare, dar mai ales seriozitatea maxima cand vine vorba de proiect. Toti angajatii nostrii sunt profesionisti, de aceea nu suntem o simpla firma de curatenie.

Firma noastra de curatenie din Targu Lapus garanteaza calitatea serviciilor prin recomandarile clientilor nostri.Echipa noastra va asigura neconditionat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor, iar solutiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind încredintate profesionistilor nostrii.

 

Clean Job ofera solutiii pentru orice problema ridicata de complexitatea activitatii de curatenie, în functie de mediul, de varietatea suprafetei de curatat si de diversitatea materialelor de întretinut, cu respectarea standardelor de calitate impuse de Comunitatea Europeana.

Societatea noastra practica un sistem de tarife foarte flexibil, putand fi accesat de toti clientii. Acesta este si negociabil in functie de suprafata si complexitatea acestora.

 

Serviciile de curatenie pe care vi le oferim :

  • Curatenie de intretinere;
  • Curatenie generala;
  • Curatenie birouri;
  • Curatenie targuri sau expozitii;
  • Curatenie cabinete medicale;
  • Curatare marmura;
  • Curatenie evenimente speciale;
  • Curatenie dupa constructor;
  • Curatare fatade;

Pentru a obtine un ambient si climat de calitate superioara, care este placut ochiului, pentru intretinerea si conservarea imobilelor, folosim echipamente, detergenti si solutii biodegradabile, performante, de ultima generatie, conform noilor tehnologii aparute in domeniul serviciilor de curatenie, mediul inconjurator fiind una dintre principalele noastra preocupari.

 

Galerie Servicii Curatenie Targu Lapus