Servicii Curatenie Slatina - The Cleaners Home & Garden

 The Cleaners Home & GardenThe Cleaners Home & Garden ofera servicii profesionale de curatenie la inalte standarde, acest lucru datorandu-se experientei in domeniu si atentiei la detalii.

Puteti alege societatea noastra pentru ca respectam orice client, fara nici o discriminare si tinem cont de toate solicitarile acestora, oferim siguranta, promptitudine, comunicare si seriozitate. Toti angajatii nostrii sunt profesionisti, de aceea nu suntem o simpla firma de curatenie.

Firma noastra de curatenie localizata in Slatina garanteaza calitatea serviciilor prin recomandarile clientilor nostri. Echipa noastra va asigura neconditionat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor, iar solutiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind încredintate profesionistilor nostrii.

Echipa The Cleaners va asigura curatenia spatiului in un detaliu, ferestre impecabile, podea stralucitoare, un ansamblu imaculat, proaspat igienizat! 

Cand vine vorba de curatenie si igienizare, fie in propia casa, fie la birou sau intr-o cladire, The Cleaners vine in ajutor, mai ales atunci cand programul este incarcat si va impiedica sa mentineti curatenia .

Apeland la serviciile noastre, veti beneficia de reduceri de pret pentru abonamente lunare sau contracte incheiate atat pentru curatenie in locuinte, spatii de birouri sau curatenie dupa constructor! 

The Cleaners Home & Garden este o solutie ideala pentru pastrarea curateniei in spatiul in care locuiesti!

Daca detineti orice tip de cladire de la magazine, farmacii, spatii de birouri, unitati de invatamant, hale industriale, institutii publice,stiti cat este de importanta pastrarea mediului curat, in orice moment. Un mediu murdar ii intristeaza pe angajati si ofera stilului adoptat o imagine slaba. Cand oamenii intra intr-o cladire, primul lucru pe care il observa este cat de curata este aceasta. Daca nu este suficient de curatat spatiul de lucru in care isi desfasurat activitatea angajatii, este cu siguranta un lucru care afecteaza reputatia societatii. Serviciile profesionale de curatenie oferite de noi, sunt adresate celor care isi doresc servicii permanente de curatenie, pentru conditii optime de lucru, astfel incat sa se poata concentra asupra activitatii .

curatenie generala, curatenie birouri, curatenie industriala

Servicii complete de curatenie Slatina

  • curatenie generala;
  • curatenie de intretinere;
  • curatenie dupa petrecere;
  • curatenie dupa constructor;
  • amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor (tuns gazon, ingrijire arbusti ornamentali, replantare gazon, intretinere flori, ingrijire aleei);

servicii curatenie slatina

Va punem la dispozitie personal calificat si instruit,echipamente profesionale de o buna calitate(aspiratoare cu filtrare prin apa,aparat de curatat cu aburi,raclete profesionale pentru geamuri etc).Solutiile si detergentii folositi sunt de curatat,indepartat si protejat suprafetele.

Oferim servicii de curatenie personalizate pentru clienÈ›ii nostri. Acest lucru înseamna ca, daca aveti nevoie de o echipa de curatenie sa vina dupa programul de lucru sau in week-end, cand cladirea este inchisa, echipa noastra va fi acolo. De asemenea, puteti opta pentru o curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie saptamanala, sau curatenie lunara. Daca aveti nevoie de servicii profesionale de curatenie, personalul nostru se va concentra pe zonele stabilite in prealabil, cum ar fi : pardoseli, tapiterie, ferestre, jaluzele, salubritatea toaletei, etc. vor insista mai mult pe lucrurile indicate. Fiecare unitate de afaceri are propriile nevoi de curatenie profesionala. Unele afaceri sunt mult mai mici decat altele si poate ca nu au nevoie de foarta multa insistenta la curatenie, spre deosebire de companiile mai mari unde se cere o gama mai larga de servicii. Un serviciu de curatenie personalizat salveaza nu doar imaginea companiei, dar si banii acesteia.

Localizare The Cleaners Home & Garden
Galerie Servicii Curatenie Slatina