Servicii Curatenie Satu Mare - S.C. Gen Prest S.R.L.

servicii curatenie satu mareFirma noastra de curatenie din Satu Mare,  Gen Prest ofera servicii profesionale de curatenie in spatii interioare, curatenie si intretinere cladiri, curatare, lustruire si intretinere podele, folosind echipamente si utilaje performante si personal calificat.

Calitatea superioara a lucrarilor si profesionalismul de care da dovada echipa noastra, ne-a facut sa fim una dintre prestigioase companii de curatenie din Satu Mare, dar si din zonele limitrofe.

Succesul nostru este datorat in o mare parte implicarii si motivatiei membrilor echipei noastre. Aceasta este formata din numerosi membrii calificati, fiecare dintre ei fiind specializati in activitati profesionale de curatenie. Organizam in mod regulat training-uri de specializare si cautam tot timpul noi solutii prin care sa oferim clientilor nostrii o mare satisfactie.

Dispunem de echipamente moderne, de ultima generatie avand solutii ecologice de top. Personalul nostru este profesionist, avand o vasta experienta in domeniul curateniei.

Firma noastra presteaza servicii de curatenie de calitate superioara, fiind formata din oameni competenti si profesionisti executand fiecare lucrare primita cu maxima seriozitate.

firma curatenie satu mare

Firma noastra practica un sistem de tarife foarte flexibil, putand fi accesat de toti clientii. Acesta este si negociabil in functie de suprafata si complexitatea acestora.

O  curatenie temeinica si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor oameni cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma de curatenie Gen Prest desfasoara servicii de curatenie in Satu Mare ce se remarca prin profesionalism si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale. Alegeti cu incredere serviciile unei firme de curatenie cu o vasta experienta in domeniul curateniei.

servicii curatenie satu mare

Servicii complete de curatenie 

Gen Prest va ofera, cu un personal calificat si echipamente performante, urmatoarele servicii profesionale de curatenie:

  • curatenie si intretinere cladiri
  • curatare, lustruire si intretinere podele
  • curatenie generala si intretinere birouri, spatii comerciale etc
  • curatenie dupa constructor
  • spalare/curatare pardoseli dure, parchet, mocheta
  • aprovizionare consumabile igiena si menaj
  • curatenie dupa petreceri, evenimente, expozitie
  • curatenie in hale indudustriale, depozite
  • alpinism utilitar.

satu mare curatenie la domiciliu

Localizare S.C. Gen Prest S.R.L.
Galerie Servicii Curatenie Satu Mare