Servicii Curatenie Rosiorii De Vede - FLORYOAN DISTRIBUTION

servicii curatenie Teleorman

FLORYOAN DISTRIBUTION presteaza serviicii complete de curatenie si intretinere in toate spatiile de locuit, industriale, medicale, auto, cladiri birouri din judetul Teleorman. De asemenea va oferim si servidii de deratiare, dezinsectie si dezinfectie in Rosiorii de Vede si intregul judet si ne ocupam cu furnizarea de detergenti, accesorii ┼či consumabile pentru igiena colectiva, lucrari de zugraveli, de pardosire si placare a peretilor, vopsitorie si montari de geamuri. 

Misiunea noastra este sa va facem o viata mai curata si mai sanatoasa si reusim cu ajutorul produselor pentru curatenie profesionala ECO. 

Succesul nostru este datorat in o mare parte implicarii si motivatiei membrilor echipei noastre. Aceasta este formata din numerosi membrii calificati, fiecare dintre ei fiind specializati in activitati profesionale de curatenie. Organizam in mod regulat training-uri de specializare si cautam tot timpul noi solutii prin care sa oferim clientilor nostrii o mare satisfactie.

Dispunem de echipamente moderne, de ultima generatie avand solutii ecologice de top. Personalul nostru este profesionist, avand o vasta experienta in domeniul curateniei.

Firma noastra presteaza servicii de curatenie de calitate superioara, fiind formata din oameni competenti si profesionisti executand fiecare lucrare primita cu maxima seriozitate.

curatenie Teleorman

Odata cu oferta efectiva de produse, SC. FloryOan-Distribution. SRL, va ofera si relatii de specialitate privind proceduri de curatenie si compatibilitati ale detergentilor cu diverse tipuri de suprafete, in asa fel incat eficienta folosirii produselor, precum si atingerea rezultatelor, sa se obtina intr-un termen cat mai scurt cu putinta si la costuri cat mai reduse.

Obiectivul nostru este sa cladim parteneriate pe termen lung oferind clientilor nostri o experienta unica si satisfactie deplina.

Clientii nostri stiu ca se pot baza pe noi in orice situatie.

Avantajele de care dispuneti alegand firma noastra de curatenie:

  • Pentru clientii nostri fideli acordam bonusuri si reduceri semnificative
  • Incercam sa va satisfacem toate solicitarile cu seriozitate si profesionalism

servicii DDD

SERVICII COMPLETE DE CURATENIE

  • curatenie generala;
  • curatenie de intretinere;
  • curatenie dupa petrecere;
  • curatenie dupa constructor;
  • servicii de deratizare 
  • produse de curatenie
Galerie Servicii Curatenie Rosiorii De Vede