Servicii Curatenie Liubcova - DD MAPAMOND SRECEA S.R.L.

servicii curatenie liubcovaDD MAPAMOND SRECEA presteaza serviicii complete de curatenie si intretinere PENTRU PERSOANE JURIDICE in spatii  industriale, medicale, auto, cladiri birouri din Liubcova judetul Caras Severin.

Dispunem de echipamente moderne, de ultima generatie avand solutii ecologice de top. Personalul nostru este ambitios si motivat, avand o vasta experienta in domeniul curateniei.

Firma noastra presteaza servicii de curatenie de calitate superioara, fiind formata din oameni competenti si profesionisti executand fiecare lucrare primita cu maxima seriozitate si promptitudine.

Stim cat de mult conteaza ca biroul sau casa ta sa fie curate nu numai pentru bunastarea ta, ci si pentru a crea o prima impresie buna oricui te viziteaza. Tocmai pentru asta, ne-am specializat si am achizitionat echipamente care sa fie compatibile oricarui spatiu si tip de murdarie. Echipa noastra este specializata sa scoata si cele mai grele pete sau urme de mizerie indiferent de suprafata sau materialul pe care este impregnat.

 

curatenie liubcova

 

Desfundarea cosului de fum este foarte importanta pentru ca acesta se poate infunda cu funingine si reziduri dupa arderea lemnului. De aceea va punem la dispozitie servicii complete de desfundare si curatare a cosurilor de fum.

SERVICII COMPLETE DE CURATENIE

  • curatenie generala;
  • curatenie de intretinere;
  • curatenie dupa petrecere;
  • curatenie dupa constructor;
  • curatare si desfundare cosuri de fum;

firma curatenie liubcova

Localizare DD MAPAMOND SRECEA S.R.L.
Galerie Servicii Curatenie Liubcova