Dupa Ce Criterii Alegi O Firma De Curatenie

Serviciile de curatenie profesionala sunt tot mai cautate atat de companii cat si de persoanele fizice cu dare de mană si in criza de timp. Pentru ca cererea este in continua crestere, numarul firmelor care ofera servicii de curatenie creste de la o luna la alta.

Astfel că alegerea unei firme potrivite pentru a-ţi face curățenie unde ai nevoie, poate fi dificilă. De aceea te ajutăm cu sfaturi practice de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie.

Experiența profesională și portofoliul

Dacă sediul firmei de curățenie este unul curat și bine amenajat, este un prim semn că ai pășit pe ușa care trebuie și că firma în cauză denotă seriozitate și profesionalism.Un sediu curat şi bine îngrijit denotă atenţia la detalii şi reprezintă totodată grija cu care firma tratează clienţii.

Odată pășit în sediul firmei, în prima discuție cu reprezentantul acesteia, solicită informații despre activitatea firmei și portofoliul de clienți.Numărul clienților și brandul acestora reprezintă alte criterii de selecție. Dacă au clienți cunoscuți și celebri în România este un indiciu clar că sunt profesioniști și că poți apela cu încredere la ei.

Prețul

Ca să își atragă clienți, multe firme apelează la oferte ce includ prețuri foarte mici. Însă prețul mic poate reflecta și servicii îndoielnice.Așadar, nu alege oferta doar după preț. Ci ține cont de mai multe criterii.
Trebuie să analizezi cu atenție oferta de preț în funcție de ce servicii se oferă.

Varianta cea mai eficientă este abonamentul la o firmă de curățenie, întrucât prețul scade și ai siguranța că săptămânal, sau lunar, ai o firmă care vine și se ocupă de tot ce ține de curățenie în firma ta.

Pachetul de servicii

Firmele care oferă un pachet de servicii complete și cu program flexibil, sunt cele mai recomandabile pentru a fi angajate să îți facă curățenie.Firmele care se mulează cu servicii de curățenie în funcție de necesitățile tale și în funcție de programul tău, sunt cele mai potrivite.

Poți să soliciți ca firmele să vină fie înainte de începutul programului de lucru, sau la finalul orelor de program.Dacă este vorba de curățenie în spații neamenajate, sau în parcări și parcuri, atunci poți să soliciți să vină în timpul programului pentru a superviza în liniște activitatea de curățenie.