Servicii Curatenie Dej - Sinon - Servicii Curatenie

Servicii Curatenie Dej

Compania Sinon - Servicii Curatenie a fost infiintata pentru a furniza clientilor nostri servicii de curatenie la standarde inalte, folosind personal calificat si pre-instruit in domeniu, dar si un suport tehnic avansat.

Dispunem de aparatura de ultima generatie, cu o putere mare de curatare. Folosim produse de calitate, care se preteaza atat pentru curatenia domestica, cat si pentru cea industriala. In plus, procedeele pe care le folosim pentru a curata si intretine spatiile sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Va oferim servicii de curatenie rezidentiala, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor si curatenie spatii comerciale.

In fiecare gospodarie, indiferent de dimensiunile acesteia, familiile poarta zilnic o lupta neincetata contra acumularilor de praf si a particulelor de murdarie care se aduna in toate colturile incaperilor.

Acest lucru presupune curatarea de covoare, tapiterii si alte obiecte pentru eliminarea particulelor de praf, parul de animale, etc. Nu conteaza daca pardoseala este din lemn de esenta tare sau laminat, mocheta sau gresie. Cu o anumita tehnica si instrumentele necesare pe care le putem oferi orice murdarie si praf dispare. Un loc curat si ferit de praf binedispune oaspetii si, in general, devine mult mai atractiv. In plus, chiar si relaxarea devine mai placuta intr-un spatiu proaspat curat!

Curatenia locuintei nu se rezuma doar la a aspira sau la a sterge praful, ci include curatarea si dezinfectarea tuturor obiectelor din camera pe care murdaria si praful s-au odihnit. 

firma curatenie Dej

Servicii de curatenie Dej

  • Servicii de curatenie locuinte(vile si apartamente) 
  • Servicii de curatenie birouri, sedii firme, spatii comerciale, hale de productie.
  • Servicii de curatenie si intretinere scari de bloc 
  • Servicii de curatenie dupa constructori, amenajari. 
  • Servicii de curatenie dupa petreceri, nunti, evenimente, targuri.
  • Servicii de spalare geamuri,vitrine,spatii vitrate.
  • Servicii de curatare covoare, mochete, canapele si alte tapiterii.

curatenie generala Dej

Galerie Servicii Curatenie Dej