Curatenia In Camera Copilului Tau

De cate ori ai avut tot felul de reactii atunci cand ai cautat o jucarie sau o un lucru de vestimentatie in camera copilului tau? Chiar daca e la gradinita, sau abia merge la scoala, in cazul in care are o camera cu o dezordine de nedescris, in care atunci cand intri te simti ca in casa altcuiva, este momentul sa iei masuri. Iti propun cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci curat mai usor in camera copilului tau.

Trebuie sa faci un inventar al lucrurilor care trebuiesc sortate

Daca ai un prescolar, ii va face mare placere sa te ajuta la strangerea lucrurilor de prin camera. Trebuie sa te asiguri ca nu ratezi absolut nimic, eventuali poti da chiar patul intr-o parte pentru a putea recupera jucariile pierdute pe acolo.

In momentul in care ajungi la vestimentatie, lucrurilor pot devenii mai complicate. Trebuie sa pui ce este de spalat in cosul de rufe, hainile care i-au ramas mici le poti da eventual unor case de copii sau pastreaza-le pentru viitorul copil.

Separa-le si aranjeaza-le pe categorii

Acum este momentul muncii care depinde in cea mai mare masura de marimea camerei. Trebuie sa imparti spatiul pe zone distincte si sa pui lucrurile intr-o anumita ordine, conform fiecarei zone.
Hainele pe care vrei sa le pastrezi trebuie sa le muti in dulap, jucariile in spatiile de depozitare si cartile in biblioteca.

Fa loc pentru depozitare

In cele mai multe case, spatiul reprezinta cea mai mare problema. Nu trebuie sa disperi daca nu ai suficient loc, exista multiple idei pe care le poti aplica pentru a face loc tuturor obiectelor pe care vrei sa le aranjezi.
Daca patul copilului nu are destul spatiu dedesubt, poti cumpara picioare de pat de la magazinele de specialitate, iar acestea te vor ajuta sa il ridici. Poti aseza pe dulap diverse jucarii, pe pereti poti monta diverse polite si rafturi pe care sa aranjezi pozele.