Servicii Curatenie Cluj Napoca - Sinon - Servicii Curatenie

Servicii Curatenie Cluj Napoca

Curatenie Cluj Napoca - Compania Sinon a luat nastere pentru ridica standardele in domeniul serviciilor de curatenie, folosind personal calificat si pre-instruit in domeniu si un suport tehnic avansat.

Dispunem de aparatura de ultima generatie, cu o putere mare de curatare. Folosim produse de calitate, care se preteaza atat pentru curatenia domestica, cat si pentru cea industriala. In plus, procedeele pe care le folosim pentru a curata si intretine spatiile sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

In fiecare gospodarie, indiferent de dimensiunile acesteia, familiile poarta zilnic o lupta neincetata contra acumularilor de praf si a particulelor de murdarie care se aduna in toate colturile incaperilor.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de curatenie in Cluj Napoca de cea mai inalta calitate, printr-o oferta personalizata, bazata pe orientarea catre client si asigurarea nevoilor de curatenie ale acestuia.

Avand in vedere specificul activitatii si variabilele care pot aparea in functie de caz, furnizam calitate, transparenta si preturi corecte.

Succesul nostru ca firma de curatenie este bazat pe implicarea si motivatia echipei noastre. Aceasta este alcatuita din membri calificati, fiecare dintre acestia fiind specializati in activitati profesionale de curatenie.

Va oferim servicii de curatenie rezidentiala, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie spatii comerciale in Cluj Napoca.

De acum incolo, nu veti avea nici o problema in a va impresiona familia sau partenerii de afaceri. Spatiul dvs. va straluci de curatenie!

Curatenie locuinte

Acest lucru presupune curatarea de covoare, tapiterii si alte obiecte pentru eliminarea particulelor de praf, parul de animale, etc. Nu conteaza daca pardoseala este din lemn de esenta tare sau laminat, mocheta sau gresie. Cu o anumita tehnica si instrumentele necesare pe care le putem oferi orice murdarie si praf dispare. Un loc curat si ferit de praf binedispune oaspetii si, in general, devine mult mai atractiv. In plus, chiar si relaxarea devine mai placuta intr-un spatiu proaspat curat!

Curatenia locuintei nu se rezuma doar la a aspira sau la a sterge praful, ci include curatarea si dezinfectarea tuturor obiectelor din camera pe care murdaria si praful s-au odihnit.

firma curatenie Cluj Napoca

Servicii de curatenie  Cluj Napoca

 

  • Servicii de curatenie locuinte(vile si apartamente). 
  • Servicii de curatenie birouri, sedii firme, spatii comerciale, hale de productie.
  • Servicii de curatenie dupa constructori, amenajari. 
  • Servicii de curatenie dupa petreceri, nunti, evenimente, targuri.
  • Servicii de spalare geamuri,vitrine,spatii vitrate.
  • Servicii de curatare covoare, mochete, canapele si alte tapiterii.

curatenie generala Cluj Napoca

Galerie Servicii Curatenie Cluj Napoca