Servicii Curatenie Bucuresti Sector 4 - Art Clean Profesional

servicii curatenie sector 5

Firma de Curatenie Sector 4, Bucuresti  - Art Clean Profesional va ofera o gama larga de servicii, incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete sau curatenie dupa constructor, petreceri, curatenie hale industriale si spatii comerciale.

Echipa noastra este formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita. Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de servicii de curatenie oferite de noi in Sectorul 4. Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semnificativ si important pentru firma noastra de curatenie din  Bucuresti, unde concurenta este acerba.

In plus, pe langa atuul personalului calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final. Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate superioara. Acest lucru ne mentine in topul celor mai bune firme axate pe domeniul curateniei, lucru esential in cresterea numarului de comenzi in fiecare zi. Optati pentru oricare dintre aceste servicii oferite de Art Clean Profesional, iar un consultant va va face o evaluare corecta si detaliata asupra curateniei dorite, astfel incat sa primiti un raport pret-calitate optim.

Pentru ca suntem o firma de curatenie cu o experienta vasta, ne vom ocupa chiar si de inaccesibile locuri pentru a oferi curatenia potrivita caminului dumneavoastra.

Realizam operatiuni de curatenie in case si vile, scari de bloc, hale industriale, depozite, fabrici, spatii de birouri, institutii, mall-uri. restaurante, hoteluri, magazine, sali de conferinte, sali de fitness, cabinete si clinici medicale si alte spatii.

Oferim servicii de curatenie industriala in Sector 4, servicii de curatenie comerciala si curatenie pentru spatii de birouri.

Abordarea prin intermediul careia firma de curatenie industriala din Sector 4, Art Clean Profesional, se diferentiaza pe piata de profil este viziunea asupra relatiilor cu clientii nostri, profesionalismul si seriozitatea. Suntem alaturi de clienti, cu solutii potrivite pentru fiecare problema, cu responsabilitatea calitatii si a performantei.

Oferim servicii profesionale de curatenie si intretinere folosind solutii ecologice, consumabile cat si echipamente profesionale de la mari companii ce activeaza in acest domeniu.

Anii de experienta in curatenie acumulati de firma noastra de curatenie comerciala din Sector 4, Bucuresti va garanteaza rezultate optime. Produsele si echipamentele noastre sunt certificate la inalte standarde, iar personalul nostru este specializat si bine instruit.

Viziunea Noastra 

Sa oferim o gama completa de servicii cum ar fi: curatenie post constructor, curatenie de intretinere, desinsectie deratizare, ignifugare, amenajare si intretinere spatii verzi si deszapezire, astfel incat clientul nostru sa economiseasca timp și energie si sa colaboreze cu un singur furnizor care ii poate oferi serviciile care acopera toate nevoile sale pentru intretinerea unei cladiri.

Misiunea Noastra 

Sa oferim clientilor nostri bune servicii, productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit, economie de timp și energie, toate in limita bugetului.

CURATENIE SECTOR 5

De ce sa alegeti firma noastra de curatenie din sector 4, Bucuresti?

 • pentru ca oferim raport corect calitate/pret - ne straduim din greu sa oferim servicii de curatenie la un inalt nivel si la bune preturi posibile. Astfel, veti primi un pret corect pentru serviciile solicitate si puteti avea incredere ca banii dumneavoastra sunt folositi in propriul dumneavoastra interes;

 • pentru ca va garantam servicii de curatenie profesioniste datorita personalului cu experienta- curatam in profunzime, fiecare detaliu, folosind produse profesionale de curatenie de ultima ora care garanteaza o curatare eficienta si ecologica si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat;

 • pentru ca oferim programe standard de curatenie, dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in timpul programului de lucru, dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului;

 • pentru ca angajatii nostrii sunt atent selectionati (angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale), iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei;

 • personalul firmei poarta echipament adecvat si inscriptionat cu date de identificare ale firmei.

firma curatenie Sector 5

Servicii curatenie Bucuresti Sector 4:

 • Intretinere centre comerciale
 • Intretinere sedii companii
 • Curatare spatii vitrate
 • Curatare mocheta
 • Intretinere si tratamente speciale aplicate pardoselilor
 • Curatenie post constructor
 • Curatenie in timpul si dupa evenimente
 • Servicii de curatenie generala
 • Curatenie Depozite, Hale, Fabrici
 • Ignifugare, Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare
 • Deszapezire
 • Intretinere spatii verzi
 • Aprovizionarea cu materiale consumabile

Pe langa serviciile de curatenie, oferim si servicii complete de amenajari spatii si deszapezire.

Localizare Art Clean Profesional
Galerie Servicii Curatenie Bucuresti Sector 4
  Nici o galerie disponibila.