Servicii Curatenie Bucuresti Sector 1 - CERTTO CLEAN SERV

Servicii curatenie BucurestiCERRTO CLEAN SERV reprezinta una dintre bune firme de curatenie la domiciliu in Bucuresti. Activitatea noastra in domeniul prestarilor de servicii curatenie in locuinte, case, vile,a inceput inca din anul 2007.

Angajatii nostri au urmat scoli de calificare in domeniul curatenie si menaj apartamente.

Efectuam servicii de curatare si spalare canapele si mochete la domiciliu la inalte standarde !

Sunt cel putin 3 motive pentru care merita sa lasati pe mana profesionistilor lucrarile de curatenie:

1. Prin angajarea unei firme de curatenie, va puteti concentra la activitatile importante, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat acestei activitati.

2. Produsele folosite de firma noastra de curatenie sunt profesionale. Achizitionam solutii, echipamente, consumabile, direct de la furnizor. Aici este vorba mai ales de performantele produsului achizitionat. 

3. Un avantaj foarte important este legat de calitatea serviciilor de curatenie. In general, beneficiarii acestora au exigente extrem de ridicate fata de calitatea lucrarilor de curatenie pentru ca stiu ca au angajat profesionisti si asteptarile lor sunt pe masura.Servicii spalatorie covoare Bucuresti

CURATARE SI SPALARE CANAPELE FOTOLII,SCAUNE DE BIROU DIN MATERIAL TEXTIL SI PIELE

Curatam canapele, coltare si fotolii din stofa, piele sau material textil la domiciliu in Bucuresti sau alte localitati. Acestea vor necesita o tehnologie de ultima generatie, folosind solutii profesionale si utilajele moderne.

Curatarea, spalarea canapelelor si fotoliilor, scaunelor, tapiteriilor se realizeaza prin metoda injectie-extractie, una dintre performante metoda folosite la ora actuala, unde se va executa o curatare si spalare cu clatire in profunzime.

Curatarea canapelei textile sau din piele se realizeaza eficient cu ajutorul unei firme de curatenie profesionista, detergentii folositi de catre noi eliberand un miros placut si revigorand culorile initiale.

Metodele folosite nu implica risc de toxicitate sau alergie petele canapelei se vor curata in proportie de 90% daca curatarea se va efectua in timpul un scurt.

curatare mochete si canapele Bucuresti

CURATARE MOCHETE  LA DOMICILIU

Curatam mochete la domiciliu, iar pentru situatiile in care compozitia materialului nu permite, prin instructiunile de intretinere, folosim metode injectie - extractie. Aceasta presupune curatarea si spalarea mochetei cu ajutorul unui produs special bazat pe spuma uscata care nu umezeste in profunzime tesatura.

De multe ori, clientii apeleaza la firmele de curatenie care se ocupa de curatarea mochetei la domiciliu sau la sediul biroului prea tarziu. Spalarea mochetei prin samponare cu ajutorul detergentilor cu spuma activa trebuie facuta periodic, pentru a prelungi durata de viata a mochetei.

ALEGEREA MOCHETEI

Spalare mocheta lipita buclata - destinata unui spatiu cu trafic ridicat. Este o mocheta rigida, rezistenta in timp. Mocheta cu fir taiat - recomandata zonelor cu trafic redus. Pentru spalare mocheta la domiciliu este necesar sa va faceti o programare cu cel putin 48 de ore de momentul in care doriti efectuarea serviciilor de curatenie.

ELEGANTA SI STIL LA DOMICILIU

Curatarea mochetelor reprezinta o solutie la indemana tuturor, important este ca sa nu lasati mochetele sa se murdareasca foarte tare, pentru a nu ingreuna curatarea si spalarea, iar rezultatele operatiunii sa fie dezamagitoare de ambele parti.

IGIENIZAREA MOCHETEI

Curatarea mochetei prin samponare se va face la preturi accesibile tuturor clientilor se vor practica preturi in functie de suprafata mochetei, gradul de dificultate care ingreuneaza curatarea de mocheta insemnaand ,scaune sau obiecte de mobilier ce trebuiesc mutate.

CLIENTII CU IDEI SALVATOARE

In general avem tendinta ca atunci cand gasim pe mocheta sau pe covor guma de mestecat sa ne apucam imediat sa aplicam operatiunea de indepartarea a acesteia. Nu incercati singuri acest procedeu fara solutii special concepute.

NIMIC FARA AJUTRORUL ASPIRATORULUI

Pentru curatare si spalare mocheta lipita ne vom folosi de ajutorul unui aspirator profesional . Acest procedeu se efectueaza pentru scoaterea nisipului si a prafului din mocheta.De mentionat ca multe mochete retin nisip,uleiuri praf urme de crema de pantofi.

INAINTE DE INTERVENTIE

Este bine de stiut ca inainte de spalare sau curatare mocheta lipita se va aspira urmand ca dupa acest procedeu sa se efectueze curatarea cu spuma.Astfel nisipul sau praful nu vor avea timp sa patrunda in fibrele tesaturii. Mocheta lipita se va curata pe loc la domiciliu sau la sediul biroului dvs.

PENTRU PETELE DE CAFEA NU GARANTAM

Spalarea mochetei in spatiile unde traficul este intens ar trebui sa se efectueze in zilele de sambata sau duminica pentru a avea timp de uscare suficient. Mocheta patata de cafea cu lapte sau simpla se va curata in proportie de 50%, vorbim doar de pete ,nu garantam ca se vor curata in totalitate.

Curatenie la domiciliu in Bucuresti

Localizare CERTTO CLEAN SERV
Galerie Servicii Curatenie Bucuresti Sector 1