Servicii Curatenie Arad - Clean Expert - Curatenie Arad

curatenie AradCLEAN EXPERT s-a impus pe piata prin serviciile de curatenie profesionale prestate in Arad si Timis. Ne-am propus sa redefinim conceptul de curatenie, folosind in activitatile noastre tehnica performanta si personal specializat asigurand curatenie generala si de intretinere, conform standardelor igienico-sanitare, folosind aparatura de ultima generatie, personal bine instruit si solutii profesionale.

Personalul care lucreaza este atent selectat si bine instruit, nu are cazier si sub semnatura pastreaza confidentialitatea locului de munca.

CLEAN EXPERT va garanta corectitudinea personalului dar si promptitudinea in cazul cerintelor speciale pe care le veti avea de-a lungul colaborarii dintre companiile noastre.

Firma noastra de curatenie se adapteaza la programul dumneavoastra indiferent de zi, saptamana sau perioada anului. Principalele nostre calitati sunt promptitudinea si discretia, prezentandu-va ofertele noastre de pret personalizate in un scurt timp.

Puteti alege societatea noastra pentru ca respectam orice client, fara nici o discriminare si tinem cont de toate solicitarile acestora, oferim siguranta, promptitudine, comunicare si seriozitate. .

CLEAN EXPERT  garanteaza calitatea serviciilor prin recomandarile clientilor nostri. Echipa noastra va asigura neconditionat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor, iar solutiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind incredintate profesionistilor nostrii.

Serviciile de curatenie si DDD oferite se orienteaza catre judetele Arad si Timis. 

Pentru a obtine un ambient si climat de calitate superioara, care este placut ochiului, pentru intretinerea si conservarea imobilelor, folosim echipamente, detergenti si solutii biodegradabile, performante, de ultima generatie, conform noilor tehnologii aparute in domeniul serviciilor de curatenie, mediul inconjurator fiind una dintre principalele noastre preocupari.

servicii curatenie Arad

Oferim servicii de curatenie pentru:

1. Companii

  • hale industriale, spatii de productie, spatii comerciale, banci, birouri;

2. Curatenie la casa

  • apartamente, vile, scari de bloc;

3. Servicii speciale

  • curatenie dupa evenimente deosebite (nunti, botezuri, etc.),
  • curatenie dupa sezon (inainte si dupa sarbatorile de Paste, Craciun, etc.)
  • curatenie dupa constructor.

De asemenea, oferim si servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Localizare Clean Expert - Curatenie Arad
Galerie Servicii Curatenie Arad