Alungarea Mirosului De Tigara

Mirosul tigarii este destul de neplacut, chiar si pentru fumatori, sa nu mai vorbim despre cei care nu fumeaza pentru care reprezinta un adevarat calvar. Chiar daca cei mai multi dintre voi care se lupta cu problema aceasta au incercat tot felul de scurtaturi, de la betisoare parfumate la spray-uri, acestea nu au fost de ajuns, ba chiar combinatiile de mirosuri pot devenii mult mai rele.

Pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa stergeti praful in fiecare zi in camerele in care se fumeaza. In momentul in care praful si tutunul se amesteca, rezultatul este unul suparator. In plus, este important sa stergeti toate obiectele, precum si geamurile deoarece fumul se lipeste de tot.

Trebuie sa aspirati foarte bine toata locuinta si sa stergeti covoarele cu apa si otet deoarece acestea sunt ingredientele perfecte pentru curatenie.

Sucul de lamaie este perfect pentru improspatarea aerului din imobil si pentru scoaterea mirosurilor neplacute. Trebuie sa storci o lamaie, sa amesteci sucul cu apa si sa torni totul intr-un recipient cu pulverizator. Pulverizati extrasul in toata casa.

Este imposibil sa indepartezi mirosul de fum daca imobilul in care locuiesti nu este aerisit. Este foarte important sa il aerisesti de fiecare data cand ai ocazia.

Pentru a avea o eficienta sporita, trebuie sa cureti bine covoarele, deoarece acestea absorb mirosul de tigara. Poti sa folosesti un produs normal de curatare sau poti presara bicarbonat de sodiu, pe care, dupa 20 de minute sa il aspiri din covor.

Deoarece in pereti intra cel mai mult fum, acestea trebuiesc spalati foarte bine folosind un detergent universat. Este important sa nu imbibi peretii cu apa. Daca umezeaza abundenta penetreaza peretii poti avea parte de o gramada de probleme.