Alpinism Utilitar Lugoj - Alpinism Utilitar Lugoj

Ackrobat Profesional ofera o gama completa de servicii de alpinism utilitar in Lugoj si intregul judetul Timis pentru curatarea suprafetelor si fatadelor industriale si vitrate exterioare. Suntem specializati in tehnici de intretineri pentru diferite tipuri de cladiri, contracte de mentenanta, companii pentru orice constructii civile sau industriale.

Avem ca principal scop imbunatatirea si exploatarea la maxim a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin crestearea numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificatele care au fost obtinute de-a lungul timpului.

Colaborarile noastre cu clientii din sectorul privat si public ne recomanda ca specialisti dedicati serviciilor de curatare pentru instalatiile industriale. Folosim echipamente pe baza de spuma activa si cu functii de spalare cu jet de apa sub presiune.

Munca in echipa este vitala in domeniul nostru. Ca alpinisti utilitari trebuie sa avem incredere in cei alaturi de care lucram intotdeauna. Din acest motiv ne alegem personalul cu multa atentie, pentru a avea in echipa doar profesionisti, oameni calificati, special pregatiti pentru provocarile pe care munca la inaltime le ofera. Desi poate parea foarte periculos pentru cei care privesc aceste servicii din afara, daca tehnicile sunt folosite corect impreuna cu echipamentul adecvat, toti alpinistii sunt in afara oricarui pericol cat timp isi duc sarcinile la indeplinire. In zilele noastre cu atatea cladiri inalte si greu accesibile, serviciile de alpinism utilitar sunt foarte cautate. 

Alpinistii utilitari si tehnicile de alpinism utilitar utilizate fac posibile interventiile la inaltime sau in zone mai greu accesibile. Fara ajutorul specialistilor in alpinism utilitar, astfel de lucrari ar fi mult mai costisitoare, mai anevoioase si mai ales ar dura o perioada mai lunga de timp. In lipsa tehnicilor de alpinism utilitar lucrarile la inaltime ar necesita instalarea de schele, pasarele, traverse, costurile cu materialele si echipa de lucru fiind destul de ridicate. In schimb, angajand alpinisti utilitari, e nevoie doar de doua puncte de sustinere, iar munca se face de sus in jos, folosind tehnici mult mai sigure decat prin metodele traditionale.

In serviciile de alpinism utilitar Lugoj, utilizam aparatura, echipamente si materiale profesionale si respectam cu seriozitate Conventia de Protectie a Muncii, ceea ce aduce stralucire si siguranta in vietile oamenilor.

Ackrobat Profesional executa rapid lucrarile cu cheltuieli minime si un grad de siguranta ridicat, asigurand servicii profesionale de alpinism utilitar pentru curatarea si intretinerea cladirilor, fatadelor cu sticla si bond , reparatii, montaj la inaltime si diverse alte interventii in zone greu accesibile.

SERVICII COMPLETE DE ALPINISM UTILITAR LUGOJ

 • Interventii la inaltime in locuri greu accesibile;
 • Termoizolatii fatade, tencuieli fatade, zugraveli, vopsire fatade;
 • Deszapezirea acoperisurilor, jgheaburilor, curatirea de turturi;
 • Lucrari de vopsitorie la inaltime;
 • Montaj / demontaj panouri publicitare, bannere, mesh-uri, baloane, steaguri, etc.;
 • Montaj antene, statii GSM, paratrasnete;
 • Montaj alucobond, reynobond, etalbond pentru fatade;
 • Reparatii fatade;
 • Toaletari arbori, taieri copaci putreziti;
 • Reparatii zidarie, acoperisuri lacasuri de cult (biserici, manastiri, schituri);
 • Montaj instalatii de iluminat public si privat cu ocazia diverselor evenimente;
 • Spalare fatade vitrate, geamuri, suprefete metalice;
 • Lucrari de anvelopare termica a cladirilor (termosistem) fara schela.

Indiferent de zona de lucru pentru care suntem solicitati, echipa noastra de alpinisti utilitari raspunde cu profesionalism la orice provocare. Personalul nostru este specializat in diverse ramuri tehnologice, astfel ca detin abilitati de: vopsitori, constructori, zidari, curatenie, electricieni,sudori, reparatii etc. Dispunem de echipamente care asigura interventii sigure, fara risc de accident, toate normele de lucru in vigoare fiind respectate cu strictete si profesionalism Pentru mai multe informatii despre serviciile de alpinism utilitar, contactati specialistii Ackrobat Profesional.

Galerie Alpinism Utilitar Lugoj
  Nici o galerie disponibila.