Alpinism Utilitar Iasi - Baxter Group Construct

alpinist utilitar IasiBaxter Group Construct sta la dispozitia clientilor sai cu o gama complete de servicii de alpinism utilitar in judetul Iasi printre care se afla servicii de alpinism industrial, alpinism utilitar in constructii, curatare fatade cladiri, montaj bannere, montaj mesh, litere volumetrice indiferent de zona in care doriti realizarea proiectului dumneavoastra.

Firma noastra a reusit sa devina una dintre bune companii din Iasi, in domeniul prestarii de servicii specializate de lucru la inaltime, care sunt adresate atat persoanelor fizice cat si sectorului industrial, prin serviciile de calitate si atentia acordata fiecarei lucrari in parte.

Compania noastra are ca principal scop imbunatatirea si exploatarea la maxim a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin crestearea numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificatele care au fost obtinute de-a lungul timpului.

Baxter Group Construct  este alcatuita dintr-o echipa dinamica avand in acelasi timp abilitati recunoscute in alpinismul utilitar, cu o experienta vasta si extrem de diversificata in realizarea proiectelor ce presupun lucrul la inaltime. Aceste proiecte necesita profesionalism, dar si cunostinte bine fundamentate si solide, lucruri care le veti gasi la echipa noastra.

Misiunea echipei Baxter Group Construct este aceea de a satisface cerintele clientilor la un inalt nivel imbinand noile tehnologii, eficienta si respectarea promisiunilor.

alpinism utilitar Iasi

Avand un portofoliu bogat in constructii civile si industriale, precum si experienta in domeniul aplinismului utilitar, construim bazandu-ne pe 3 principii definitorii: al respectarii termenelor, al respectarii fata de increderea acordata si nu in ultimul rand, al eficientei raportate la investitie.

Oferim servicii de alpinism utilitar, folosind tehnici complexe si experienta in lucrul la inaltime astfel incat lucrarile sunt facute eficient si in siguranta la o inalta calitate.

Serviciile oferite utilizand tehnicile de alpinism utilitar sunt:

  • Reconditionari fatade
  • Vopsitorii industriale
  • Curatare si spalare fatade beton, sticla sau metal
  • Montaj firme si panouri luminoase, bannere, mesh-uri
  • Tamplarie metalica (pereti cortina)
  • Diferite lucrari la inaltime care necesita interventia personalului specializat in alpinism utilitar

lucru la inaltime Iasi

Galerie Alpinism Utilitar Iasi