Alpinism Utilitar Covasna - Alpinism Utilitar Covasna

S.C. Alpamayo S.R.L. ofera o gama completa de servicii de alpinism utilitar in Covasna si intregul judet printre care se afla servicii de alpinism industrial, alpinism utilitar in constructii, curatare fatade cladiri, montaj bannere, montaj mesh, litere volumetrice indiferent de zona in care doriti realizarea proiectului dumneavoastra.

Compania noastra are ca principal scop imbunatatirea si exploatarea la maxim a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin crestearea numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificatele care au fost obtinute de-a lungul timpului.

Munca in echipa este vitala in domeniul nostru. Ca alpinisti utilitari trebuie sa avem incredere in cei alaturi de care lucram intotdeauna. Din acest motiv ne alegem personalul cu multa atentie, pentru a avea in echipa doar profesionisti, oameni calificati, special pregatiti pentru provocarile pe care munca la inaltime le ofera. Desi poate parea foarte periculos pentru cei care privesc aceste servicii din afara, daca tehnicile sunt folosite corect impreuna cu echipamentul adecvat, toti alpinistii sunt in afara oricarui pericol cat timp isi duc sarcinile la indeplinire. In zilele noastre cu atatea cladiri inalte si greu accesibile, serviciile de alpinism utilitar sunt foarte cautate. 

Profesionalismul firmei este redat de calitatea si diversitatea luclarilor efectuate, precum si de lista diversa de clienti care au apelat la serviciile noastre.

Preluam lucrari de alpinism utilitar in Covasna, programul de munca urmand sa fie stabilit in functie de lucrare.

Alpamayo va garanteaza urmatoarele:

 • Profesionalism
 • Calitate
 • Rapiditate in realizeaza lucrarilor

SERVICIILE DE ALPINISM UTILITAR/INDUSTRIAL PE CARE VI LE OFERIM ACOPERA O GAMA VARIATA DE LUCRARI

Alpinism utilitar pentru orice lucrari la inaltime:
a) lucrari civile

 • spalat geamuri
 • publicitate - bannere
 • reparat si zugravit fatade
 • placari fatade
 • termosisteme
 • hidroizolatii
 • sisteme de acoperisuri

b) lucrari industriale

 • expertizari tehnice
 • lucrari pe turnuri, cosuri
 • silozuri, stalpi, macarale
 • montaje - decopertari
 • confectii metalice
 • retele cablaje

Alpinism utilitar in publicitate Covasna

Firma noastra ofera o gama larga de servicii de montaj publicitar, precum montaj banner, montaj mesh, litere volumetrice, firma luminoasa in timp util, indiferent de zona sau dimensiunea proiectului.
De asemenea va oferim servicii de realizare de pictura/grafica publicitara pe suprafete mari, constructii de structuri pentru panouri.
Montare, demontare, intretinere pentru: picturi publicitare, meshuri, casete luminoase, bannere, panouri stradale, panouri forex, litere volumetrice, blueback-uri, autocolante, cutting-uri, sabloane, productie publicitara etc.

Alpinism utilitar pentru cladiri si intretinere fatade Covasna

Va oferim solutii calitative de spalare a geamurilor pentru orice tip de cladire prin intermediul alpinistilor utilitari. Lucrari de mentenanta a fatadelor, inclusiv pentru zonele cu acces dificil , de renovare si izolatii .
Serviciile oferite sunt: spalare geamuri sau fatade, siliconare geamuri, schimbare geamuri (cladiri inalte, hale), lacuire alucobond sau aluminiu, slefuire marmura.

Alpinism utilitar in constructii Covasna

Va putem pune la dispozitie servicii rapide si in conditii avantajoase constand in lucrari de constructii, montaj, reparatii si intretinere, in zone inaccesibile sau greu accesibile sau in punctele de lucru in care montarea si intretinerea unei schele nu se justifica financiar.
Serviciile oferite sunt: reparatii tencuieli (fatade blocuri), termoizolatii (polistiren, vata), vopsitorie, zugraveli, aplicatii conducte, jgheaburi, burlane, reparatii si intretinere acoperisuri inalte sau cu acces dificil, diverse montaje in pereti si structuri de beton, inchidere rosturi intre blocuri, lucrari de intretinere silozuri, furnale etc. vopsitorii de piloni, montaje de suporti antene, montaje cabluri si componente de telecomunicatii, montare antene GSM.

Galerie Alpinism Utilitar Covasna
  Nici o galerie disponibila.