Servicii Curatenie Alba Iulia - HASEGANA CONSERVICII KIR SRL

HASEGAMA CURATENIEHASEGANA CONSERVICII KIR SRL se ocupa cu serviciile de curatenie pentru case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale etc.  Oferim servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale. Avem deasemenea servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui client!

Un mediu de lucru curat asigura un loc de munca placut si sigur pentru clienii nostri, angajatii si vizitatorii lor. Personalul de curatenie HASEGANA CONSERVICII KIR SRL beneficiaza de instructie corespunzatoare pentru a ne asigura ca folosesc produsele de curatenie si procedurile potrivite la standardele de lucru, pentru a fi in siguranta atat ei cat si cei din jurul lor. 
HASEGANA CONSERVICII KIR SRL foloseste actuale echipamente si materiale, proiectate ergonomic si care respecta mediul si care sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. 
Condusi de o retea de specialisti, HASEGANA CONSERVICII KIR SRL stabileste standarde riguroase de calitate si implementeaza bune sisteme din bransa sa. 

SERVICII

Servicii de curatenie in Alba Iulia.  HASEGANA CONSERVICII KIR SRL ofera o gama foarte larga de servicii de curatenie la inalte standarde in tot judetul ALBA.  Lista cu serviciile o gasiti mai jos:

  • Servicii de curatenie locuinte(vile si apartamente) 
  • Servicii de curatenie birouri, sedii firme, spatii comerciale, hale de productie.
  • Servicii de curatenie si intretinere scari de bloc 
  • Servicii de curatenie dupa constructori, amenajari. 
  • Servicii de curatenie dupa petreceri, nunti, evenimente, targuri.
  • Servicii de spalare geamuri,vitrine,spatii vitrate.
  • Servicii de curatare covoare, mochete, canapele si alte tapiterii.

Servicii curatenie Alba Iulia

5 motive sa alegeti firma de curatenie HASEGANA CONSERVICII KIR SRL:

1. Cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Atuurile noastre constau in comunicarea deschisa cu clientii nostri,respectul fata de cerintele acestora precum si atentia cu care tratam fiecare tip de lucrare in parte.Adaptam metodele precum si solutiile utilizate pentru a obtine bune rezultate la costuri minime,astfel incat clientii nostril sa fie pe deplin satisfacuti cheltuind cat mai putin cu putinta.

2. Siguranta - pentru ca stim cat de importanta este siguranta locuintei/sediului d-voastra,ne selectam cu o deosebita atentie membrii echipei noastre si ii instruim adecvat pentru a executa cu mare atentie la detalii fiecare tip de lucrare in parte. 

3. Estimare si vizita la locatia d-voastra absolute gratuite , fara nici un fel de obligatii ulterioar. Noi credem cu tarie ca fiecare tip de lucrare este diferit si implica o abordare specifica,de aceea suntem mai mult decat incantati sa va vizitam locatia absolute gratuit pentru a gasi solutia o avantajoasa si care duce la rezultate calitative in termeni convenabili pentru clientii nostri. 

4. Promptitudinea - in urma unei solicitari reusim intotdeauna sa raspundem foarte prompt si tratam cu maxima seriozitate cerintele clientilor fiind deschisi la orice intrebari legate de natura serviciilor de curatenie prestate de echipa noastra. 

5. Flexibilitate - ne adaptam programului d-voastra si stabilim impreuna care este un convenabil orar de lucru pentru fiecare client in parte,astfel incat prestarea propriu-zisa a serviciilor de curatenie sa nu deranjeze si sa se desfasoare in programul stabilit fara intarzieri. 

Servicii curatenie generala

Localizare HASEGANA CONSERVICII KIR SRL
Galerie Servicii Curatenie Alba Iulia