5 Sarcini De Menaj Care Trebuiesc Lasate Pe Mana Profesionistilor

Exista o mica parte din sarcinile de curatenie pe care este indicat sa le lasi in seama unor profesionisti, datorita timpului, al economisirii energeiei si al obtinerii unui rezultat cat mai bun.Uneori, investitia unei agentii profesioniste de curatenie in intretinerea unui imobil este extrem de avantajoasa, mai ales in cazul in care descutam despre sarcini foarte solicitante si greu de infaptuit de oamenii obisnuiti.

Urmeaza cateva sarcini de curatenie care le poti lasa pe mana unor profesionisti fara a te simtii vinovat ca o faci, deoarece acestia au echipamente de ultima generatie si cunostinte necesare pentru a obtine rezultate cat mai satisfacatoare.

1. Spalatul covoarelor

Aspiratorul care exista de obicei in orice casa nu curata in profunzime covoarele, ci doar inlatura praful si scamele de la suprafata acestora.Uneori, este indicat sa le duci la curatatorie sau sa chemi acasa o agentie de curatenie care au aparate speciale de curatat covoarele si de igienizare cu aburi.

2. Curatarea draperiilor si a jaluzelelor

In menaj, expertii spun ca este necesar sa aspiri, sa cureti de praf si sa indepartezi petele de pe draperii si jaluzele cu un burete umed. Jaluzelele din metal si vinir trebuiesc demontate si spalate in cada cu o perie pentru masina. Deoarecep rocesul este destul de dificil, iar murdari este deseori greu de inlaturat, este o idee mai buna sa lasi o echipa de specialisti sa le curete.

3. Spalatul geamurilor

Spalarea geamurile, mai ales ale celor de la balcon, presupune un efort major si abilitati de adevarat atlet. Murdaria depusa in tot acest timp se intareste si este mult prea greu de indepartat, din aceasta cauza, o cheltuiala periodica indepartata catre serviciile profesioniste te poate scuti de zile petrecute in moduri neplacute.

4. Refinisarea parchetului.

Cu siguranta ca ai incercat sa refinizezi singur parchetul din lemn, cu un smirghel, insa acest lucru inseamna sa rezisti durerilor de spate pe termen lung si sa risti sa distrugi permanent parchetul.In legatura cu aceasta sarcina dificila, rafinarea trebuie lasata pe mana profesionistilor si vei vedea cat de usor poti beneficia de un parchet cu un aspect placut.

5. Curatarea aerisirilor

Ai incercat sa iti cureti singur aerisirile, prin metode improvizate? Cu exceptia situatiei in care ai primit o instruire profesionala si detii instrumentele necesare, este recomandat sa apelezi la o firma de specialitate.